Bilder från ikväll :)

Nu kommer lite bilder från ikväll :)

Brasan :)

Drar till brasan nu :)

valborg :D

Valborg idag :) sitter jag käkar fruktsallad<3 íkväll blir det av till majbrasan med emelie och jessica :D igår var jag inte i skolan, jag var hos tandläkarn och fick mina nya "tänder". Nu har jag på mina provisoriska, nästa gång ska ja få de som jag ska ha. iallafall kom det en ny tjej till vår klass idag :)
När jag kom hem från skolan hade mamma och pappi målat rummet. Ikväll ska det tapiseras :D jippiii ..

kastrerade

Igår kastrerades katterna..tycker så synd om dem. Nu måste de ha en tratt i 10 dagar! så taskigt. Idag i skolan hände inget speciellt direkt, imorgon är det i alla fall sovmorgon. :) Måste ta i tur med massa läxor men orkar inte :P har du prov å grejer. Får ta å göra det efter middagen tror jag..
aja, ska ladda på med energi nu xD byeeyye

Tapet och färg :):)

Heej, hemma nu, hittade en tapet och en färg som jag ska ha i rummet :) Skönt att bli av med min babyblåa färg.. i alla fall har jag tömt mitt rum, nu står endast min säng kvar. De var tvugna att beställa hem tapeten på affären så vi får komma tillbaka på onsdag och hämta den istället. Nästa helg ska allt vara klart är det tänkt, kan visa hur resultatet blev då.
Imorgon är det skola igen och katterna ska steriliseras :( jag tycker det är taskigt!! men mamma säger att hon inte vill ha 10 kattungar hemma..  :/
 

25/4 :D:D

Hejhej! va gör du??  själv sitter jag här och ska strax ta en dusch, sedan ska jag åka och kolla på färg och tapet till mitt rum :) jag hoppas verkligen jag hittar något... nästan säker på att jag ska ha grå färg med en fondvägg.
Har varit dålig med bilder, men ska bättra mej..



Nytt rekord

Nytt rekord slaget!! 42 st besökare i torsdags :P xD  lite efter men.. aldrig sent än aldrig!! :D:D:D

skrev fel på förra rubriken.. 24/4 idag inte 23.. men .. skit it..

ah, nu har jag just kommit in från att leta efter katterna, idag har jag varit på karaten och kollat på fotboll..
AIK-BK HÄCKEN xD 1-1 blev det.
När jag kom hem var mormor, morfar och mina kusiner här och vi premiär-grillade för iår :) Nu tittar familjen (xD) på Millenium (män som hatar kvinnor) :P Ganska spännande..

Lördag :) 23/4

Hejhej! Lördag idag.. vad ska du hitta på idag då? för mej blir det av till blir det karaten klockan 13.00 och sedan av till matchen mellan AIK-HÄCKEN på råsunda :P heja AIK haha :) Skriver när jag kommer hem ;)
byyye

Torsdag 22/4 :)

Hejhej! idag är det torsdag, vet att jag inte har uppdaterat sen måndags, har inte hunnit. iallafall så gick jag hem till nattis i tisdags med emelie och spelade in reklam :P hahah.. igår kom jag hem vid 16.00 sen åkte vi direkt till karaten typ.. Nu har jag precis kommit hem från skolan och kollar på "she's the man" :)


Soool :)))

Soligt idag! :D YEEYYY!! Älskar solen, katterna oxå, just nu är de ute och myser :)
I skolan hände inget speciellt direkt, inga läxor :) yey! Får väl se imorgon, får väl säkert massa läxor.. skulle egentligen till tandläkarn imorgonbitti men tydligen var min tandläkare fast i istanbull eller något sånt, så det får bli en annan gång.  Aja, ska väl äta middag och sen bege mig till karaten :) Byye

Söndag 28/4 :)

Hojhoj! idag är det söndag, imorgon är det redan måndag igen.. usch! Ingen lång skoldag iallafall som tur är. Hursomhelst så vaknade jag rätt tidigt idag eftersom jag somande tidigt igår..var helt slut efter tävlingen.
Iallafall... idag så var jag med Flisse, vi hoppade lite på studsmattan och la ut min cykel på blocket :P hah! Hoppas någon köper den xD Den är alldeles för liten för mej nu å sånt. Aa, tro det eller ej, jag har faktiskt växt!! (stolt) 1.54cm utan skor! HA! ;)
Tror jag ska ta och städa mitt skrivbord och rensa min skrivbordslåda.. ser att jag behöver det..hehe... :P Skulle nog behöva rensa min garderob också, men det får nog bli en annan gång...Stumpan har ockuperat min säng... -.- helt utfläkt över sängen.. vågar inte klappa henne då skriker hon väl på mej som hon brukar göra! :P Så kul å se när de drömmer, när tassarna rycker, undrar om hon kan skilja på dröm och verklighet? okej, klart hon kan det...antar jag.
Aja, nu babblar jag bara massa skit om ingenting vettigt....igen... som alltid.
Imorgon blir det karate igen iallafall, har träningsverk i magen :P haha.
Fortfarande kvar rivmärket i fejset efter tävlingen också. -.- fattar inte hur hon lyckades riva mej? :S aja..




:)

Hellooolooolooo! Hemma nu från en dag på en tävling i sundbyberg, fick ett guld :) Nu sitter jag framför tven och dricker saft! :P Kollar på Körslaget, tråk! hah xD Imorgon ska ja hitta på nåt.. vet inte riktigt vad, får se! ;)

Talang

Hellu! Sitter och tittar på Talang, får se om det kommer någon kul :P hehe.. imorgon blir det iallafall av till Sundbyberg för tävling :)
Nu ska jag fortsätta titta :P byyyee

RÅTTA!!

AHHHH! STUMPAN TOG IN EN RÅTTA!! ewww... stackars råtta... :(...
Fredag imorgon :) idag hände inte så mycket direkt. sitter och tråkar framför TopModel 1346 eller nåt:P
aja..skriver senarää :)

Onsdag :):)

Hellu! Hade ingen spanska idag så vi slutade vid 15.00 istället för 16.00.. puh..
Ska alldeles strax åka till karaten :)
Hade lite kul med bilder idag på rasten..  xD


Go'morron!:)

hejhej! skrev inget igår, hann aldrig sitta vid datan typ.. aja. Fick Schema byte så jag börjar numera kl.9.30 på onsdagar! :D men istället slutar jag 15.50 vilket inte är riktigt TJOHO!... menmen.. idag blir det karate iallafall :):)

Första dagen i skolan

Första dagen i skolan idag .. var inte så jobbigt som jag trott :P känner mej seg idag... aja, soligt och varmt var det iallafall idag :) hoppas det fortsätter så nu! såg en första geting idag :O gah, läskiga, haha! :P
Nä, nu ska jag ut! bye

Tävling :)

Hejhej, nyss kommit hem från tävlingen och tagit ett bad :) bara för att jag har tillbringat i stortsett hela min dag i en gympahall så måste det såklart vara fint väder ute... så typiskt! hm...det gick bra på tävlingen för er som undrar.. (2guld..)
aja.... sista dagen på lovet idag :( wää.. sen är det skola ända till Sommarlovet.. gahh.... happhapp.. tror jag ska lägga mej lite tidigare idag så jag orkar upp.. -.- aja, skriver väl senare..

Millenium

Kollar på Millenium eller som filmen heter "Män som hatar kvinnor"
Tittar du? :)

"Besluts-ångest"? Nejnej!

Helloo (: Hur mår du? Jag mår fint :P idag har det inte hänt så mycket.. mina familjemedlemmar anklagar mej för att ha "Besluts-ångest" d.v.s att jag inte kan bestämma mej. De tycker inte jag.. :P okej, får väl hålla med till en viss del...att det tar lång tid när jag ska bestämma saker men man måste ju tänka igenom sina beslut!! XD
imorgon är det iallafall sista dagen på lovet :(... den ska jag spendera i Haninge på en tävling :P Jag hoppas det går bra, får hoppas på det bästa! :)









9/4-10 (:

Jaha, då var 9/4-10 över... rätt coolt att den här dagen aldrig någonsin kommer att ske igen... xD okej, inte direkt coolt, men.. aja..du fattar.. idag fyllde som sagt mamma år så släkten kom å fira å lite så... :)
vad ska du hitta på i helgen dåe?? Jag ska iallafall på söndag på tävling, annars inget planerat.. :) får se..
har ingen lust att blogga nu.. har inget att skriva.. ja, då undrar du ju VARFÖR jag skriver.. jo, jag vet inte :P xD
aja, snackar bara massa skit nu, blablabla...öhhmm... ja, skriver ett lite mer "förstående" inlägg imorgon eller så x)

Grattis mamma! :)<3

Hej alla damer....och herrar om så vill... :P
Idag fyller mamma år, grattis, grattis! :) <3 läste ut min bok, "om jag kunde drömma", så nu är det bara att börja på nästa, "när jag hör din röst" hoppas den är bra :):)
Idag är det iallafall freedag! YEY! inte för att det är någon större skillnad när man har lov men det är ju trots allt en fredag :D Idag är det andra avsnittet av Talang oxå. Kommer ni ihåg knäckebrödsdansen från förra året? Inte? Kolla in den! :D hahah!

Go'natt! :)

Som rubriken lyder... GO'NATT! :D <3

Helloo

Dålig uppdatering, jag vet.. ska bättra mej mina vänner.... och ovänner..:P
torsdag idag, påsklovet börjar närma sej sitt slut.. :(:(:( USCH! inte tänka så... nejnej..
jag och flisse gjorde iallafall en kul video igår, den får ni inte se! mohaha xD
idag hände inget sådär speciellt direkt..imorgon fyller iallafall mamma år, så släkten kommer å så.. blir väl trääävliigt...... :P

Onsdag!

hejhej, sitter nu och väntar på flisse, vi ska spela in en rolig scen från Sunes sommar :P hahah, kommer säkert bli skit dåligt. Aja :P vi får se.. ingen blå himmel idag, wää! Ikväll blir det iallafall av till karaten :)
Nä, bloggar senare..

Tisdag, en vanlig tisdag :P

Tjaabba på er! Flisse gick nyss hem, vi hade lite skojjsigt idag vi spelade kubb, jag vann näästan! xD Vi skrev lite roliga sagor oxå! haha, du vet vad jag menar :P
Tänkte att jag skulle läsa vidare lite på min bok som jag började på igår,
"om jag kunde drömma" känd som första twilight filmen :) Började som sagt på boken igår och har redan läst 160 sidor, stolt! :P

Solsken! :)

Hallåå! Hur mår ni? Jag mår braa! Soligt idag :D jippi! Otroligt att det snöade igår, det kan man inte tro idag. Ska strax hoppa in i duschen och carro ska hämta flisse. Sen ska vi nog spela kubb :)
Stumpan verkar vara magsjuk, hon spyr och bajar överallt.. stackarn! :(
Sugen på meloon... :P hittade en bild, blir alldeles suktad! Haha!

Ny header (:

Ny header, va tycks?? Den blev inte världens bästa, men den får duga tills jag gör en bättre :P

Våren? var är du?

Snöade idag! USCH! jag som trodde våren var påväg, som tur var har det mesta smält bort igen :)
Skrev inte igår, men jag var iallafall på karateläger igår :) idag har jag mest läst, har börjat på boken "om jag kunde drömma" har sett filmen, men den är bra ändå :P Tog en liten paus i läsningen och åkte med carro till jakobsberg eftersom hon skulle på massage.
Är ledig denna vecka också, sååå skööönt :D:D Imorgon ska jag väl hitta på nåt kul xD
Nä, nu funderar jag på att ta ett skönt bad, hm..... :)

GLADPÅSK! :D

åååhh.. va sköönt väder det är! :D:D sitter ute i solstolen och njuter.. äntligen slut på snööön! :P
Fick påskägg imorse med godis och en bio-grej :) tog en promenad tidigare med mamma och syrran :) iallafall Klockan 2 blir det av till kusinerna på påsklunch! MUMS! :D

Låångfreedag

Hohejsan! Långfredag idag, haft tråkigt? haha, det har inte jag, jag har haft skööjj! Flisse kom på förmiddagen sen gjorde vi en kul lapp och satt upp på konsums anslagstavla :P om du ser den vet du vem som gjort den xD efter det gick vi runt lite o gjorde lite skojjsiga saker ;)
Nu har jag precis kommit in från att fått åka carros moppe :D glad jag blev :P haha, det var kul! imorgon blir det av till kusinerna på påsk-middag/lunch. Får se vad jag hittar på mer.. :)                                      hahah, snygg va??  -->
                                                                           

April April :P

Helluuue, april, april på dej! :P Lyckats lura någon ännu? Inte jag..hehe, försökte med att säga att Smilla var med barn att hon hade en liten bulle på magen. Fungerade såklart inte -.- jag kan ju inte låta bli att le och "fnissa" när jag säger det! xD aja.. jag har iallafall inte blivit lurad! HA! :P

Påsklov, dag 1 :)

Go'morron! torsdag idag, första dagen på lovet, vaknade iallafall tidigt p.g.a katterna -.-
idag vet ja inte riktigt vad jag ska göra, vi får se.. ;)

RSS 2.0