White shirts,,

Nyss skalat potatis till grillningen. Min vita tröja blev jätte smutsig på något vis :( så nu tog jag en annan vit tröja xD hihi. Just nu väntar jag på gästerna som ska komma vid 18.00 och festa loss. nää.. men :p

Jessica du är dum som inte svarar mej på sms :( bajskorv. (inte för att jag själv är så bra på att svara fort, men..äändå xD)



Mohammed Ali och jag körde match igår,
 han hade inte en chans!

Valborg

Japp... valborg idag! Ligger just nu i sängen och är kissnödig men orkar inte gå upp-.- x) så slö ä man.

Såg att grönan var typ abonerad idag, haha, stackars de stackarna som tänke va där idag.. ^^ Jag ska till grönan i sommar många gånger, kanske blir guldkortet? vem vet? :P

Jahapp, stiligt väder eller vad säger ni? Sol, blå himmel. Det brukar ju typ vara slask och regnigt på valborg varje år typ. Iallafall de jag kommer ihåg :p

Ska väl gå på toa nu då och sen äta frukost och ta en dusch!! =D


Haha hittade en bild på mej från cypern, diggar mitt ansiktsuttryck! xD

Let's run away and don't ever look back.

Hej på er :) sitter här och klappar på min svarta katt! =) så mysig<3

Lääget? Jo, tack det är bra här iallafall. Idag var jag med 8orna på teater hela skoldaan.. det var väl sådär. Efter skolan gick jag hem och åkte med kissemissarna till veterinären för vaccination. Stumpan satt i sin bur och gnällde och mjauade hela resan.. nervös stackarn..

Valborrg imorrn dåå!!!! :D

Walpurgis Night!!! on saturdaayy!!

Heyhoy i stugarna där ute i vilda världen. Jag har nyss varit ute och gått lite med mamma. Det var ganska varmt ute fast ändå kallt på nåt konstigt sett.. :phöhö.
I skolan vare som vanligt, höll på att somna på NO:n -.-' va dö trött :s
Efter skolan blev de till karaten... sen hem och nu sitter jag häär. Och det är trosdag! nicenicenice och imorgon ska vi samlas vid thaa station och åka och se teater med thaa klass. Om anfetamin och sportdryck.. låter roande.

Valborg på lördag dådå! :D Vad ska ni hitta på då? Själv blire väl brasan antar jag ;))


Jessica och Emelie från förra årets valborg :))

Träning (:

Hellu. Nu har jag just kommit hem från träningen, är rätt trött. Det var ju första skoldagen idag efter lovet och så'...hände inte heller så värst mycket i skolan.

Igår var jag i jakans simhall med Adam och Flisse. De var as nice! Vi var typ ensamma i hela badhuset, eller bara också två tanter som motionssimmade.  Men vi åkte rutchkanan på "vårt" sett och hade kuul! :)

Sitter nu framför tv och kollar greys anatomy :P kulkul.

Skriver seeen... imorgon....övermorgon... eller nästa vecka? Nångång iallafall.

Converse :))

Hellu. Sitter nu och kollar på tv. Glömde att berätta att jag fick ett par grå converse av mami som påskägg :D taack. Imorgon är det måndag, det har redan gått en vecka på påsklovet :/ men tror jag ska hitta på något eller sola lite kanske? Solade typ i 10 minuter idag och bara av det fick jag as mycket fräknar. Hahah.. :p aaajaa..

Gonatt.

Väderprognos

Hejohå! (som ni alla vet måste jag ju uppdatera hur vädret ääär). Här just nu i de nordvästra stockholm så är det skinande klart i alla håll. Ett perfekt grillväder, temperaturen når upp till hela 20 grader´celsius denna afton. Inte ett enda stackmoln i syn.


Tjaaa! sitter och väntar på middan. Blir årets första grillning, men absolut inte den sista..flisse the pissenisse och adis the para-dis kommer också. Trevligt värree. Idag åkte jag och carey till mdonaalds och körde drive through med moppen! De vaa griiymt.

Previously on miier: igår va jag meed jessicus the ficus. Elli the belly. Bibbi the..the...the.. bibbi XD Vi spelade lite fuutbol och sen gick vi till lil'sjön..


Ha en underbar och fortsatt otrevlig dag...kväll! :D


Cherry övar på sin spagat =)

Påskafton!

Hellulu. Påskafton idag om jag inte misstar mig heeelt fel. Grymt väder idag iallafall, lika bra som igår.
Igår var jag med nattis och jessica i stan och efter det åkte vi hem till jessica och gick ner till sjön med elli. Plötsligt hände de. Jessica tappade ner sina heliga solglasögon i vattnet när vi satt på bryggan. så då tog hon av sig kläderna och gick i och hämtade dom. Hah, det var ju aaas kallt!!! men hon fick iallafall tillbaka sina solglasögon. Hursomhelst, sen senare vid 18-tiden hämtade the family upp mig och vi åkte till kista för bio. Såg I'm number 4. Det var andra gången jag såg den, men den är ändå bra :)) haha.

Försökte ladda upp bilder på bloggen, men det har blivit nåt fel, kan visa lite bilder senare (typ ikväll) om det går då ;))

Morfar 75 år!

Tjena. Idag fyller morfar 75 och han ska ha sitt firande här ikväll. Grattisgrattös! :)))
Innan dess ska jag ta de lugnt..kanske chilla med smilla eller nåt :p 
Det är grymt väder ute, har varit de dom närmaste dagarna. Känns nästan som om vi hoppade över våren! =) haha. Nej, i sommar ska de va 30 grader varje dag, då är de riktig sommar :D förra året var de ju as nice! 
Några planer inför sommarn då? Jag och the family ska till turkiet i en vecka iallafall, har aldrig varit där så det blir väl kul.  
Hare bra så skriver jag senarä! xD CHAO. 


                                          Bild på smilla, tagen av kussesinen Flisse.
                           
                                             http://photobyfelicia.blogspot.com

=)

Onsdaaag. Inte lika fint väder som igår och i förrigår :( menmen.
Idag blir det att hitta på nåt kul, få se vad som händöör.

Lite studsmatta kanske? xD  haha

NM

Hejdär..längesen jag skrev. Meeen.... tisdag idag och det är påsklov, hur skönt som helst. I helgen var jag i finland på nm, de va kul :) fick silver.
Här kommer lite bilder ;)

Planet :p

Ut från hotellfönstret.. 18 våningen

hannah, elin, jens, ashah :))

allihopa

jens o ashah

en kul bild från tävlingen, ser ut som jag mosar henne :o hah, stackarn.



lördag och söndag.

kan börja med att berätta lite om igår då. Hm... igår fyllde mamma år, hennes födelsedag spenderades i solna på en tävling, hehe. Tävlingen tog typ hela dagen, mycket väntan -.- men kul.. fick 2guld :ooo. Hursomhelst... Idag kommer släkten runt 14.00 och ska fira mamma iallafall :) blir väl nice.
Ska försöka hinna med att rita klart bild-uppgift idag också och lite så, sen får vi se! :)

Meen, ha en nice av de nicigaste söndagen såå skriver jag lite later :PPP

                                

Glass :)

Sitter och äter glass, inte gott. Vet inte varför jag äter det. Tycker liksom inte om det så mycket plus att jag får ont i magen av dexD haha. Varför äta de då?! Måste nog vara att jag är sockerberoende eller nåt, vet inte.

haha :ppppp


Bild från google :))

Så äre! ;)

Hejhej, japp.. hemma ännu en dag till. Börjar bli liiiiiite långtråkigt måste jag säga,  men jag hoppas på att gå till skolan imorgon istället :))

Nu har jag gjort lite matte iallafall, och försökt på mej att brodera på mitt broderi som jag gör på slöjden -.- tråkigaste ever. Kanske därför man har G där? :p hahah... men vad behöver man brodera för? jag hade ändå inte tänk göra det frivilligt i framtiden x).... eller det kanske bara är allmänbildning? eller något som finns med i den där heliga läroplanen? vad vet jag? ;P


photo by me xD höh. Tyckte de såg ut som ett hjärta♥

hopplöst.

Hopplöst är det va de är! Man kan absolut inte fota med katter -.- Varför kan man inte bara få hålla i dem en stund och gosa? bajskorvar.. haha neeee♥ så söt


haha, ser inte alls jobbigt ut vaaa? :P

oNsDaG

Tjenatjena, hemma idag igen då. Sitter framför datan och lyssnar på musik, finns typ inget att göra!! :(

Idag opereras carro också, hoppas de blir bra :) hm... har inget att direkt säga. men skriver lite senare! ;) chao.


Man tackar och bugar!

Blev glad när jag tittade på statistiken idag, bra jobbat xD haha. Nicenice! :D fortsätt såååå! =D

Is that what i really want? :oooo

Har nu fått upp mina ögon för det... intressant....jobbigt....bra.


har precis ätit lite raggmunk som alla raggar munkar käkar på sabádos! xD (dålig humor, ja vet..kan inte rå för de)

Vad har ni gjort idag då? nåt kul? själv har jag dött av tråkhet. Nu sitter jag och funderar lite på hur mycket jag väger nu :S Får ju inte väga mer än 47kg på tävlingen om 2 veckor typ... hm...


Coolingen själv xD <3

Ännu en dag hemma dååe.

Sitter i soffan och glor på Beck - Sista vittnet. Har typ sett alla beckfilmer :p haha. Men de är braaa (a)

Fortfarande förkyld och halsen börjar nästan kännas värre konstigt nog. Kanske blir hemma imorgon med... ://

hittade ett roligt klipp på youtube, de är fett bra också :)) söta♥ 

4/4

Happ... då blev man hemma från skolan idag. Fortfarande förkyld och så, utan näsprayen är jag döödens, haha. Just nu ligger jag i soffan och tittar på film, karatekid :)
Ska nog ta i tu med lite No sen..

Vet ni hur gott digestive med ost,garlic, smör är?!? :D AS GOTT!!! Har typ ätit 10 stycken nu eller nåt :p hahaha

cats ♥ water

jaha, då ligger man här i sängen igen, trött som man är. Blir nog ingen skola imorgon iallafall, måste bli frisk.

Det var värsta skitvädret idag, dimmigt och blött. Råkade släppa ut katten vid typ 18.00 idag i regnet och sen glömde jag bort henne, stackarn!
Kom på det för bara en liten stund sen och gick och öppna dörren och ropa, då kom hon alldeles fuktig/blöt. Hehehe (A). Förlååt...


 Stumpisen♥

I know this may sound crazy, cause you dont know my name♥

<3 :D

Soovit gott? :) det har jag gjort iallafall, nästan. Fast jag är lika förkyld som igår :( blä!

Just nu tittar jag på the last song och sen lite senare blir det väl bara att ta det lugnt och kanske göra lite NO tror jag...........behövs! ^^ 


                                                   

what if...?

Godkväll får man väl säga.  Joo, de blev min egna lilla våffeldag idag(aaa) hihi, inte efter alls. Förutom "våfflandet" har jag bara legat i soffan och degat hela dagen måste jag erkänna, förutom när jag orkat mig upp för att äta eller besöka badrummet, haha. Är ju sjuk som sagt men jag hoppas jag blir bättre snabbt. Orkar inte.

Just nu kollar jag på harrypotter, trevligt värre. Har ni tänkt på hur många harry potter filmer det finns? Närmare 10000 känns det som. Men filmerna är bra iallafall, samma skådespelare sen första filmen, stoort pluss!=)
Men det är synd om dem ju, de kommer alltid att påminnas om deras roller i harry potter när de ska söka nya "film-jobb", haha. Okej, jag ska inte tycka synd om dem, de är ju värsta succén! =D

Nej, nu ska jag fortsätta kolla! :)<3


         "I första filmen" :)                                       "Nutid, 2011"

Thats coool.

Tjena.  Då var det lördag, sovit gott? själv fick jag några hostattacker. Vet ni hur hemskt det är att vakna när man är förkyld och ont i halsen? För det första så kan man inte andas någonting alls typ genom nosen. För det andra så är halsen galet torr.

Vad görs idag då? ja, för mig blir det väl att bara att ta't lugnt.. :/ får trösta mig med att det är dåligt väder ute iallafall, slask och skit.

Är det bara jag som har missat våffeldagen som var förra fredagen?! Haha, jag som ville ha en anledning till att äta våfflor. Det får väl bli idag då, dock vet jag inte om det finns någon våffelsmet hemma, men det går ju alltid och fixa? :)

Ha en skön lördag så skriver jag senare!<3

Fräsig Fredag!

Fräsig fredag. Har kommit hem från nattis plaace. Jessicus va med och vi spela in lite filmer och sånt :)) kulkul.
 Just nu kollar jag tv. har inte direkt mycke att säga.. hörs.


<33

April April

Godmorgon! :) freedag idag och det är första april..det är ett riktigt aprilväder idag om man säger så. Mulet, blött och äckligt, hehe.. kan de bli mycket värre? :p
Måste nog börja gå mot skolan om jag ska hinna.. börjar 9.25.
Ha en mycket lärorik fredag så hörs vi sen xD haha.

RSS 2.0