Grönan för 6:e gången! :D

Ja, som rubriken lyder så åker jag till grönan idag för 6:e gången iår..HAH. Ska åka vid 11 med Carro, Marica och Rebecca. Blir nog kul :)) Fint väder är det dessutom..

HEEEJ. Längesen jag skrev ju. Skriver aldrig längre...som ni kanske har märkt, hehe... ehm.. ca 4 veckor kvar på sommarlovet. GOOSH!  de går för fort.


Turkiiiet, känns som ett halvår sen..
kan inte fatta att jag va där för typ 3 veckor sen eller så.
-lägg märke till tanten i som ramlade i bakrunden xD

VARNING; mkt text ;)<3

...Nämen Tjeeeeeeeeeeeena, de va inte igår!! xD Kom hem från turkiet för typ en vecka sedan, (förra tisdagen). Hursomhelst. Tukriet var varmt och skönt :) Vi bodde på ett rätt bra hotell, men jag var inget fan av frukosten ... juicen smakade som sur saft typ :p o lite såå... Vi badade i havet i stort sett varje dag, det var faktiskt varmare i havet än i poolen, otroligt nog.
På tal om havet, den stranden vi var på hade STORA vågor och bottnen var av sten, kändes typ som ett berg...iallafall. Vågorna var lite läskiga faktiskt, en dag när vi var på stranden (en av de första dagarna) så var jag ute i vattnet och när det kom en stor våg började jag alltid simma för att "surfa" ovanpå den liksom. Men en gång råkade jag börja simma lite för tidigt och då hände det. Vågen slog såklart över mig och på något konstigt vis så tröck vattnet ner mig så jag slog i bottnen -.- min haka fick ett litet skrapsår och min hand svullna lite.. det var då jag slutade med att surfa på vågorna xD haha :PP
ehm, det fanns affärer typ överallt och försäjlare som tjata om att man skulle handla...konstigt nog så kunde typ alla svenska :s hahah, en av dom hade tagit en lektion på 24000kr för att lära sig svenska...sjukt...
Jag fick med mig iallafall lite grejor hem.... ;))

Nu höll jag på glömma!!! BÖNUTROP! heeeela tiden, då menar jag HELA tiden. Det stog typ "5ggr/dag" men det kändes som typ mer :p haha. De skrek ut bönutrop tillomed på natten!! Varje natt kl. 04.30 så skrek minareterna ut deras obegripliga budskap...Såklart så hade vi en moské utanför våran hotellbalkong!! haha.

Men annars vare braaao! :D  (BILDER FRÅN TURKITET = SLUTET AV INLÄGGET)

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Men nu har vi ju varit hemma i en vecka.. jag har inte gjort nåt speciellt faktiskt.. bara varit med kompisar tagit ut mitt körkort från posten! JA DU LÄSTE RÄTT! KÖRKORT :D haha jättenice med AM-kort!!

O aa...Nattis o jag tältade på hennes tomt i torsdags och just den natten fick deras grannar inbrott! GALET ! haha, Varför var jag inte vaken då!!?! hm.. kanske var bäst de ändå!  

Igår var jag på¨grönan igen med nattis, jocke och markus det var kuul! blev inte lika illamående som förra gången, usch då höll jag på o döööööö! Nu har jag varit på grönan 4ggr detta år och det ska bli fler!!! :D Har ju guldkortet så jag kan ju åka när som helst. Om de e nån som vill åka, slåå en signal baaa ;)

Ehm, imorgon ska jag se på premiären på sista HarryPotter filmen!!! Så SPÄNNANDE JU! :DDD <33

Nu kände jag att detta inlägg blev lite för långt, tror ingen tog sin tid att läsa allt, men tack för uppmärksamheten till er som faktiskt läste ;) haha Tuuuuusen taaackaar <3 höhö.

BILDER FRÅN TURKLAND!!!

Schtek.

             Klassiska hoppbilden :DDD ETT MÅSTE! :D

  HÄR KASTAR MAN GLASS!! ;D hahaha

Såg en sån här träningssak vid stranden, var tvungen o prooova!!! :D

IGLOOOOOOOOO! :DDD
RSS 2.0