Turkiet, Alanya!

Åker till turkiet lite senare ikväll! ska bli as skönt!!! :D vi ses nästa tisdag dåråååå!!!

:D byebyeee!


Tööörkiijeet..

..om en vecka! :D Yep, nästa måndag åker vi till Alanya, Turkiet. Det ska bli as nice..längtar efter sool och värme, sommarn i Sverige började ju bra men nu ska det plötsligt ändra sig och regna bort dagarna istället..

Idag va farmor och Lucas här en stund. Vi gick till Lillsjön etc...
Nu sitter jag vid datorn och känner mig allmänt seg i huvudet -.- och granntanten står och gräver nåt hål i sin trädgård...kanske ska hon gömma ett lik där eller nåt, vem vet, vem vet? ;)

Imorgon har jag faktiskt inga planer, eller jag ska till banken och aktivera mitt bankomatkort bara, inte för att jag har pengar och sätta in där direkt, menmen xD haha.


Jag på min prao i Arvidsjaur i Februari!!
kallt!!!

;)

Hej på er. Kom hem från tullinge för en liten stund sen....karate. Hm, jag kan inte påstå att det var jääätte kul men.. jaaooo :p

ehm........som ja skrev i förra inlägget ska jag lägga ner bloggen?

tror de iaf ;)

blogga....?

funderar på att lägga ner bloggen.. -.- ........

Grönan dåråå! :)

Tja, eller godmorgon!
Vad ska ni hitta på idag då!? =)
Idag för mig blire grönan med jessica, hon kommer hit om en timma typ. Det ser väldigt mulet ut,
men det skulle inte regna iallfall! :) så de bliir gryyymt värre.

Nu har jag just käkat frukost och tagit en dusch...men ska göra iordning mig innan jessica kommer ;) shaloo!


Jessica + Mickis = Grönan♥

Hejpåer! Idag har jag kört upp moppe, det gick bra. Blev godkänd:) Tur att det inte regnade, skulle dött då. Hursomhelst....Efter det åkte jag till pappas jobb och sedan åkte vi hem och grilla :)
Nu ligger jag i soffan och har bajsigt ont i magen, kanske det beror på grillningen...

Imorrn dåååå??! JO, då blire grönan med ms Jessica Lilja-(www.hellyeeah.webblogg.se)
Ska bliii niiiceeee! :D

                                                         En bild på coolingen jessicaaa
                                      

Röbrik.

Söndag idag och vädret är lite mulet, idag tänkte jag åka till stan me fossilen och Kallingen,kulkul.
igår shoppa ja 2 slags linnen typ, en tunika och ett par jeansshorts. Orkar inte ta kort som alla andra bloggare och lägga upp bilder på kläder-.- ;)

Nu tänkte jag duscha och göra mig iordning, ses senaare dårå! :))


En bild på klassen från avslutningen (bilden är mealats ;)

Shoppahaha

Gudförmiddög! Fint väder vi har idag då! :)  Lika fint som igår. Gick ut på verandan och kände hur det brände under fötterna..de ska bli 26grader idag! :D niceee
Igår efter avslutningen va jag med flis. Sen åkte jag med carro o mamma till kista en stund och sedan gick vi till alexandra o åt. Gottgott. Fick också pengara mamma o pappa! :D så idag blir det att shoppa nåra kläder, bla. jeansshorts. Har bara ett par hemmagjorda...höhö!

Ha en bra lördag så skriver jag senareeeeeee ;)))


Bild från när jag gick ut på verandan lite tidigare idaaao.

Sommarlov here i come!

skolavslutning idag! Nu har jag precis gjort iordning mig och ska strax dra till skolan, ska bli så skönt med sommarlov! Äntligen!!! :)
Jag Slutar vid 10.45, då ska jag börja sommarlovet med att göra nåt med kuselinen Felicia! :D



google.

Taggad till tusen!

As taggad inför avslutningen imorgon! ska bli sååå sköönt med sommarlov!!! :D

Ska bla åka och bada och massa under lovet, ska oxå till alanya, tukiet i slutet av juni! Grymt!
Vad ska ni hitta på?! :))


Bild från google.

Ny design...

...va tycks? :) kanske ganska tråkig? men kände för att ha de lite vitt nu :p

*host*

Hur har ni haft det idag? Jag är fortfarande lite förkyld men jag har i alla fall haft det suvärääänt! ;) Idag, näst sista skoldagen gjorde vi olika saker, vi hade bland annat ekstaffeten, det gick faktiskt bra för klassen...det var över min förväntan. Vi kom 3a av alla i skolan, det var bara två 9or som kom före, så nästa år bådar bara gott för en chans att vinna!! :) Dock är priset inget jag är så förtjust i, två tårtor. Men jag gillar faktiskt det lite......men för mycket är bara föör mycket! ;) (bra sammanfattat ellerhur!??)


Pepparkakor är fina, men smaken kan diskuteras.

Nämen nämen. Redan har onsdagen gått.. idag i skolan kolla vi på sommarshowen, städa skåpen och tittade på fotbollsmatch i regnet... usch. Men tjag tog skydd under ett stort träd :)) hhihi.
Efter skolan åkte jag och carro in till stan för att carro skulle spraytana sig. Det gick rätt fort. Men seriöst alla, då menar jag ALLA gick omkring med kostymer på gatan där spraytanen låg, birgerjarlsgatan..haha.

Imorgon blir det ännu en skoldag, då börjar dagen med utmärkelsesamling och sen ska vi se film och sedan är det dags för ekstaffeten..(en staffet som varje klass i min skola gör tillsammans varje år) Jag ska köra hinderbanan....får se hur det går..har alltid gjort trebenslöpning hittills..och varje gång har jag ramlat. Och nej, det berodde inte på mej!!!!! XD hahah. aja.


Carro och jag efter att hon sprayat sig... hon blev en liten pepparkaka :)<3

Gomorron!! :)

Ännu en solig och fin daag! :D

Én video på Justin bieber spelar på gitarren.. as ballt! :) x)

JAG DÖÖÖÖR

ÅÅHH, mitt rum är så varmt så jag håller på att döö, även fast jag både har öppen ballkongen och mitt fönster..usch...svätten bara rinner, värre än niagarafallet...Visst låter de fräscht?!  hahah.

Men man får väl stå ut med det här på kvällarna framöver, det verkar ju bli en bra sommar i år igen. Minns förra sommarn då det var som ett badkar i sjön, helt sjukt..men skönt dock. åh, skolavslutning på fredag, gissa om jag längtar!

Imorgon blir det skola, men då ska vi bara se den traditionella sommarshowen och städa ur skåpen. Efter skolan hade jag tänkt följa med carro till stan då hon skulle fixa till sin skönhet ;)

Men godnatt på er, hoppas att ni har aircondition i ert rum. Sovgott! :)

Förra sommarn i skuggan..nästan 40 grader!!

Sjuk :(

Hello. Är sjuk, eller har varit de ett tag. I fredags var jag på grönan med jessica, nattis och hannah-louise. Det var as packat där, va drygt 1 timma kö på alla attraktioner.....hemskt.. det berodde nog på att petter o september va där..men vi hade kul ändå :). Hursomhelst på lördagen åkte jag o hannah-louise till sundsvall för läger, jag tittade bara på hela dan för min hals va helt konstig. Det lät som om jag förvandlades till man...värsta målbrottet xD haha men..
Idag så är jag hemma från skolan men går imorgon istället.


Jag o hannah-lousie :)))

♥:)

                                                                      ♥♥♥♥♥

baksmällaan II - 1 juni.

Godmorgon godmorgon!! :))

Ligger i min mysiga säng och latar miig´men ska strax gå upp o kääka lite flurrre....rulle.
Idag vid 12-tiden drar jag till kista med natha-lie och Yes-ica. Sen ska vi se bio ;) baksmällan 2. Har inte sett 1an men hoppas att jag hänger med ändå.. x)

Aja, hoppas ni får en  träävlig torsdaaag! ;)))

RSS 2.0