Borås nästa!

Nu sitter jag i bilen påväg till Borås för tävling. Dagens form är ganska bra om man bortser från jobbig axel och trasiga fötter...men att få matcha är verkligen något jag behöver öva på så jag ser mycket fram emot det.

Apropå gymnasieantagningen igår så saknade jag 15 skitpoäng på mitt förstahandsval.. dock är jag nästan 100% säker på att jag kommer in på mitt andrahandaval så det är ju bra!:)

Funderar på riktigt att färga tillbaka min blonda hårfärg..

You'll never know...

Håll i er nu för det jag ska berätta nu kommer blåsa er av stolen!! Utan min vetskap har det bedrivits en helt fantastisk sida på det så kallade internetet vid namn swefilmer.com! Kan ni fatta att jag har varit helt omedveten om denna sidas existens hela mitt forna liv! Helt otroligt...nu kan äntligen filmfantastern i mig bli tillfredsställd! Booyaaahhh!

Just nu är jag ganska förväntansfull. Tomorrow is the day with the big D. 19 April - dagen då alla hoppfulla får antagningsbeskedet till gymnasiet. Egentligen vet jag att jag inte kommer komma in på mitt förstahandsval..och ärligt talat får det mig bara att vilja gråta innerst inne. Å andra sidan är mitt andrahandsval inte så pjåkigt det heller. Såattehh ja, hur det än blir så blir det bra... :) Keep your fingers crossed for me tough....
 

River flows in you

Hallå där mina hjärter damer och klöver kungar!

Just nu är jag ganska skoltrött. "Amen du går ju inte i skolan..du ba chillar vafaan!" . Ja, det må vara så. Jag går inte i skolan men jag känner mig ändå trött i skallen. Troligtvis p.g.a. att de senaste månaderna har varit mycket psykiskt intensiva och dels för att jag hatar snö o slask...dessutom slår jag vad om att man blir seg av att inte ha några direkta vardagsrutiner.
Men ja, innan jag vet ordet av det kommer det vara augusti igen så tills dess ska jag ta vara på den fria tiden...fokusera på att slappa, träna, göra lite vad jag vill helt enkelt. Feeel the jealousness!!

Nu under min lediga tid har jag även passat på att köpa mig en keyboard som jag alltid har velat ha. Jag har även tagit mig tiden att lära mig spela en låt som jag också alltid velat kunna. Efter 6 veckors plinkande lite då o då blev detta resultatet :)
 
RSS 2.0