Hemma - Sjuk

NU: Är sjuk... feber och ooont i halsen - kul! Sitter i soffan och glor på tv.  
ja, är hemma idag från skolan,
 säkert i morgon också om jag mår som jag mår nu.... 
stumpis ute i våras <3

Sjuk?

hejhej, måndag idag igen.. tror jag börjar bli sjuk. Inte bra... har ont i kroppen och halsen o huvudet....hoppas bara de inte är influensan....har tryckt i mej två alvedon så man får ju hoppas på det bästa. Nu blir det tv tittande ;) ha de bra!

Brunett.... :oooo

Hej, jupp! Är numera brunett :oo var egentligen meningen att jag skulle få ljusare blont. Men efter att jag blonderat det till gult/rött/oranget hår blev det möörkt...
Hursomhelst, efter 3timmar i frisörstolen blev det hem till patrik som fyllde år.. å nu e jag hemma och glor på Beck-den svaga länken. SPÄNNANDE!

inget å säga

...har egentligen ingenting och säga faktiskt. Men imorrn är det fredag idag, det går rätt fort, snart jullov också. Kommer bli skönt. Go'natt på er.

Söndag

go'morron. Vaknade nyss, har träningsverk i benen från igår xD hehe, och mina fötter gör ont, ehh...:/
Idag fyller Simon år, så runt kl.4 blir det av till honom :) Grattis! <3
Ha en bra dag ;)

Lördag :)

Hejhej :) det är lördag och jag har varit på läger. Nu har jag kommit hem och tagit ett varmt bad, så nu sitter jag och tittar på den första Harry Potter filmen, Vise sten. Skådespelarna är såå småå :D haha.
Nu har ju Harry Potter och dödsrelikerna kommit på bio, måste se den :D Har någon av er sett på den? var den bra? :D

Onsdag - Skola

Hej, go'morron. Sitter här i gympakläder och ska snart gå till skolan. Ja, första lektionen är idrott..börjar kl.8.
I skolan blir det prov, No-prov muntligt.. ehm, fårväl se hur det går då. Får hoppas på det bästa.

En kul bild som ja hitta  :P  xD hahaha

söndag

....................................................................................................................................................................

vad är det för dag? vad är det för dag? vad är det för dag? vad är det för dag?


........................................DET ÄR FREEDAG! :D yoyoyoyoy. yes, idag är det fredag, vart i skolan. Det gick väl bra :) Nu sitter jag braa och slappar och tråkar mej :P aja...
En bild från 6an som elin fotat ? tror ja :ppp

Hej där!

Onsdag idag,kommit hem från träningen för ett tag sedan. Nu gloor jag på tv,, Idag var jag i alla fall i  skolan... en vanlig skoldag. Imorgon är det äntligen torsdag... snart fredag :DD
aja, har egentligen ingenting och säga... men ha en bra torsdag dåååe :D

Söndag

söndag idag...imorgon blir det upp tidigt till skolan :/ höstlovet gick allt för foort! de gör de alltid...Idag har jag inte gjort något speciellt direkt.. bara en vanlig dag... har inget att skriva såå.......Nu blir det att ta en dusch och sen TV xD byye ;))

lördag :p tävling

hejhåå... idag har jag spenderat hela dagen i eriksdalshallen.. det var nämnligen Stockholm Open. Vann ett silver i kata och guld i kumite :D men stukade tummen.. självklart.. -.- nu kan jag knappt röra tummen KUL.
aja,, nu blir det nog en bra film ;) ha en bra löördag! :D

mormor time..

åker till mormor nu ;)
här har ni en bildbomb så länge på mej och carro som har kul med webben! :D

Höstlov dag 5

Jupp, höstlovsveckans sista dag har anlänt! :ooo haha, men hursomhelst, idag fyller mormor år så vi ska väl åka till henne ikväll och festa loss! XD haha, nää men.. aa,, tills dess ska jag hitta på nåt. Men vaad? baka bullar? XD
..kanske. vi får se ;) ha en bra fredag alla! :D

  Ica reklaam <333333333333 :D

Höstlov dag 4

Heej däär, eller ska man säga go'kväll! jo, ja vet..jag har inte uppdaterat nåt idag. Men idag har jag faktiskt inte gjort nånting, men imorgon kanske de blir bullbak...jag som är sååå bra på att baka bullar xD haha (:  Men juust nu ligger jag brevid stumpan<3 och glor på robinson :D spännande... x)
Goood natt! ;)


stumpiz <3

Höstlov dag 3

Hejhå, ska ta en dusch nu innan F.B kommer :)
ha en nice day ...

höstlov dag 2

tisdag idag :) vet inte vad jag ska göra, men kommer på nåt. Carro vill att jag ska följa med henne och köpa tacos.. hon vill bara att jag ska följa med så jag kan bära kassarna eller nåt :P hehe.. men kanske följer med, så snäll som jag är..xD haha... aja, ha en bra tisdag.


en bild på smilla och stumpan när de va småå =)<3

ooont i knäät :( ...

idag åkte jag till simhallen med carro och flisia :p va kul.. men hursomhelst, just kommit hem från träningen nu. Haaar aaap ooont iii knäääät :( värker när jag sitter still, mer när jag står, o inte tala om när jag böjer det .. aja..
ska tycka synd om mig nu. Go'natt

Höstlov dag 1

Godmorgon, ny vecka nu :) v.44? höstlov! :D Idag blir det iallafall simhallen med mrs Felicia och mrs Caroline <3  Ha en bra måndag!
 

RSS 2.0