Video Music Awards <3

Hallå på er! Måndag igeeen.. trevligt :pp
Va rätt trött imorse.. gick upp halv 3 inatt och kolla på VMA's galan som sänds från USA, och eftersom de ligger 9 timmar bakåt får man ju offra sig :DD Men de va bra.. Justin bieber fick såklart iallafall pris, oväntat va? XD haha. Nääe.. och LADYGAGA, omg. Hon hade klätt ut sig till kille..det va helt förvirrande, haha! Galan va slut vid 06:00 då jag gick o la mig och sov nån timme..

Lite bilder från VMA's ;)


Justin & Selena :))))

taylor, vet inte va han gjorde där...
de va ju MUUSIK de handla om :) Men trevligt.

Chris Brown flyyger.... .pp


LADYGAGA!!! :DDD hahahah

ladygaga       britneySpears   KatyPerry

Bruuuuuuuuuuuuunooooo Maaaaaaaaaaaaaaaarsss :DDD

U.M ;)

Hej där! Idag vaknade jag rätt tidigt av ösregnet..somnade om efter att jag stängt fönstret. När jag väl vakna igen så var jag helt täppt i näsan så tog min älskade nässpray :)<33333333333333  Den här förkylningen ahr också gjort så jag hör knappt på mitt vänstra öra -.-- yay.

Ígår va vi på middag hos kusinerna.. myzz.... Men hittills idag har vi städat och så hemma eftersom vi ska ha visning vid 15.00...sen ska jag väl bara tat lugnt. 

i know it will be fine.

Har INTE haft lust att skriva på sistone som ni kanske märkt. Menmen.. Lördag idag och de är nice nice nice NICE väder :D ba så ni veet ;) Är förskyld, hemskt. Så igår så körde jag lite på crosstrainen hemma .. tror inte det blev bättre..*host* snarare sämre -.- Men man kan ju träna, bara man inte har ont i halsen??? riiight?? :) aja.


ehh, inget planer för idag tyyp, få se. Hoppas att ni har detr bra ;)<3


Måndag

Hallå! Måndag idag och imorgon är det skoola... sommarlovet gick as fort känns det som. Vaknade vid halv åtta imorse av carro håller på o fixa sig till skolan..(hon började redan i fredags..) Somna om och vakna vid elva.

Idag ska jag bara chilla i soffan och vid 4 åker jag till träningen. Har inte tränat karate på hela sommarn, haha, första gången idag då. Får se hur de går! x)


 Nån gammal bild :)

bridesmaids

Tjena, nyss kommit hem från kista, såg på bio...bridesmaids, helt okej :P rätt rolig faktiskt.
Har inte skrivit på ett tag..men igår så gjorde flis carroo o jag en musikvideo.. haha xD den blev inte lika bra som alla våra andra men ändå.. vi gjorde en video till låten 'fuck you' :pp
eehm, sen idag har jag varit i jakan en sväng för flossan skulle köpa ett par skorrr x)
 
Har typ blivit förkyld.. men bara lite, och halsen är lite hes och ömm..lagom till skolan börjar :)))). Imorgon är det studiedag typ så vi börjar skolan på tisdag, höhö.


åhhhh, vill tillbakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :(

with all this pain in my chest i still wish you the best....

Hey ´guys. Allt bra? själv mår jag bra, bara allmänt seg, har inte gjort mycket idag heller. Var rätt bra väder mitt på dagen så då passa jag på o sola lite.. sen följde jag med till stinsen en sväng. Mycket mer har inte skett denna daaag faktiskt.
Fick brev idag där de stog typ " välkommen tillbaka till skolan den 23e blabla"  blev inte så mycket piggare utav det brevet direkt.. hehe. Men carro börjar redan imorgon :o Så jag ska va glad!! :D

nää, nu blire tacoos :D !

Gomorron !! =)

Gomorron guys!! :D just vaknat för en liten stund sen, idag ska jag dra till grönan(!) med jessica o nathalie.. min 7e gång på grönan iår, haha! ;)

har inte skrivit på ett tag men lillamidnattsloppet gick bra trots mina lindade fotleder och massa äckligt linament, eller vad de hette.. säger alltid ligament, vilket är helt fel, men linement kanske de hette...anyways.... Kom på 9onde plats... (se resultatet på bilden därnere)

ehm..skolan börjar nästa tisdag o jag måste typ göra klart mitt broderi tills dess.. får se hur det blir med den saken. HÖHÖ!

Men ska kolla runt lite på datan nu ett tag innan jag ska göra iordning mig för grönaluund! Skriver när jag kommer hem eller 2morrow ;) tjarå!


 Jessica sprang också, o de är hennes bild.. ;) vi gjorde bra ifrån oss tycker jag med tanke på att alla andra va typ löparklubbar x) <3

gomooorroon

tja, hur är läget? Själv sitter jag oroar mig över mina ben. Just nu värker det i lårmuskeln och smärtan i de nedre vaderna är kvar.. Har tänkt mig ta ett bad strax för att mjuka upp musklerna.

Tävlingen känns sådär, rädd att jag kommer springa typ halva o sen tvungen att stanna av att musklerna gör ont. Vill verkligen komma imål med en bra tid. Om jag inte stannar tror jag tiden kommer ligga kring 9.30... vill ju komma in på 8.30 typ. Aja, man vet aldrig. Får hoppas på det bästa! :)



saknar mitt mörka hår, men änvill ändå va blond x) haha


Bästa sättet för uppladdning...

..ÄR EN BIGMAC! ja, nu har jag slängt i mej en bigmac co. Bästa uppladdningen inför imorgon då det är midnattsloppeeet!! :D  Men jag har fått något konstigt ont i nedre delen av vaden på mitt vänstra ben, kan bara springa ca 300m innan det gör för ont..gör också ont då jag hoppar :(
o igår när jag skulle köra min sista träning orkade jag bara 1km, energin tog bara slut och musklerna orkade absolut inte. Har en del träningsvärk i låren kvar som jag hoppas ska försvinna tills imorgon så jag kan ge allt! :DDD  Har vilat musklerna hela dagen idag och hoppas att de ska va lätta o pigga imorgon! :)

idag har jag inte gjort så mycket annat än slappat....men fick gå upp vid 8 för då kom en person som skulle besikta huset.. va de nu är bra för 8 på morgonen!! :ooo



Efter regn kommer mera regn!....eller hur var det?

Vad är det för fel på Sveriges sommar?? Trodde landet hade skärpt sig förra året då de va så hett och mysigt.. Men inte detta år, nejnej. menmen, efter regn kommer solsken!! (vad annars liksom? xD)

Hade tänk gå ut och springa lite, har fortfarande ont i benen så tänkte springa rätt lugnt men långt. Men just nu sätter regnet stopp för det! Vill ju inte gå ut o bli sjuk heller.. jaja. Det borde ju sluta någongång..får man väl hoppas..

Idag har inte inte gjort någonting alls. Verkligen ingenting! har inte ens uppdaterat. Ääääsch.. ;) 


två veckor kvar till skolan också... usch..

Tusen taack..

....Felicia för att du tog din tid att göra en header till moii! :) Jätteglá! Gå in på hennes blogg!
(http://photobyfelicia.blogspot.com) <--- KLICK:D


Ska väl passa på o säga go'natt till er alla ;)

Besök också min syrras blogg : http://carooligan.blogg.se   ;)





SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTT!<3

Design..

Hade tänk mig ändra designen på bloggen idag.. få se hur de blir. Idag blir det ingen träning, vila.. känner mig rätt brutalt dödad i mina ben.....körde ju intervall igår och igår kväll gav jag mig ut på min 2.4 km också som innehåller tre backar, två korta/branta och en lång/seg... Kom typ till hälften då mjölksyran blev för jobbig för att fortsätta. Så körde istället koordinationslopp hem istället ^^ Känns som om jag borde lägga om min bana lite. Jag vet ju att tävlingen på lördag inte ens har några backar alls typ och nu när jag kommer till backarna så tappar jag massa fart och tiden blir mycket sämre.. -.-'¨vill ju öva upp att hålla farten så länge som möjligt.
Får se hur det blir med den saken också..

Idag tänkte jag som sagt vila och kanske ta en promenix senare. Designen på bloggen är ju katastrof känns de sooom så ska ändra den också..


 
Åhh, saknar vädret som var sommar -10...så varmt o skööönt! :((

BrunoMars, you're indeed like Mars, out of this world. Apart of Uranus, you're my favourite star! <3

.... Got it? XD hahha. Tyvärr kommer det inte från eget huvud.. sorgligt nog. Kollade på en intervju med Bruno Mars på YT så var reportern lite klyftig där! x)

Har jag sagt att jag ska på BRUNO MARS konsert i Danmark i Oktooober?!?! :D Ska dit med syster min.. as nice! :))

Ja ni, de blev lite intervall idag :p orkade bara med 4x200m... fick ont i magen efter två gånger men de gick över som vanligt. 
Sprang 200m på 34sek! :D  hahah grymt va? ^^ Usain Bolt har världsrekordet på 200m..typ 19.20sek!! gaalet! x) hah, typ 15 sekunder snabbare, shit va slowly jag kände mig nu... =((  heheh... näää.

Äsch ska ut o träna lite till när middagen har lagt sig lite, har ändå inget för mig.
Vet du? (antagligen inte..) JAG ÅT 22 KÖTTBULLAR TILL MIDDAGEN...utan problem dessutom:p Lite weird! :P

Kände att detta inlägg blev lite om allt möjligt :p haha. Aja, ha en trevlig afton så skriver jag senare.

(visst har jag blivit bra på o blogga de senaste dagarna?? ja, är man lätt uttråkad så är man)


bruuuuuuunooooo Maaaaaaars

L33T

Heyyyy guys!!!   Vad har ni för er? Själv sitter jag och har ont i magen av téet jag drack för typ 1 1/2 h sen.. weird.
Tänkte väl gå ut o springa sen innan jag käkar lunch eller så blir det efter innan middagen.. få se.
 vad mer... hm.. har städat upp i rummet och dammsugit hela övervåningen... lämnar över undervåningen till carro x) haha :)

har faktiskt badat typ 3 gånger utomhus iår x) hehe (om man räknar bort turkiet dårå) men när man väl kommit i det äckligt kalla vattnet så är det helt ok ^^

äsch börjar bli hungrig...är alltid hungrig typ så ska väl ta o käka nåt... typ salladen från igår xD hhöhöh


                               Ännu en bild tagen av ms felicia :P GROPEN

I know you're somewhere out there.....

God kväll allesammans! :) Skulle ju ut och springa, tänkte springa intervall. Hann springa en 200m intervall innan regnet öste! Då menar jag inte småregna!!! Regndropparna såg ut som hagel! Så de va bara att pallra sig hem igen -.- Får väl se till att göra de imorgon istället :) höhöh. Tog iallafall mitt varma baad :) skönt. Längesen jag gjorde det ju^^

Aja, sista inlägget för idag. Sov gott :)<33

Me under thaaa water... Flisse som e fotografen ..
www.photobyfelicia.blogspot.com ;)



Rainy day.

It has been raining all day, but now it stopped, thats great cause im going out running a bit later tonight.
Today dad and I went to kista to get my shirt and the "time-thing" for my competition on saturday...i have a feeling that the competition is going to go well. I got the nr 30014. and 14 is gooood XD
Im a bit stiff in my legs and my head feels heavy... I suppose i'm going to take a hot bath when im coming home after the training. At the moment im to full to make a move...feels like i ate to much, to fast and without chewing the food...great combo!! right?! :D

blev lite engelska nu helt plötsligt.. ja, får inte ni så ibland att ni känner för att skriva/prata engelska? xD haha, fick en sån känsla just nu. Kan hända att de är nåt fel grammatiskt, orkar inte läsa om mina inlägg jag gör innan jag publicerar... gör typ aldrig dexD haha! xD

Anyway, im going to put on my training clothes now.........soo i guess i see you guys later then :) Adíos!


     hahahaa, found this funny, old pic! xD  cyprus 2009 i think..

Gomorron, gomorron, gomorron!!!!!

Hey there! Just klivit upp ur sängen och är sugen på grönan, får väl se till att åka dit nån dag nu framöver! :))

Idag har jag inget planerat, får väl se vad som händer..ehm..
jo, igår gick ja ut o sprang, vet inte den exakta tiden eftersom klockan strulade -.-' ofc.  Men de är så sjukt jobbigt o springa eftersom mina ben får jättelätt mjölksyra typ? När jag springer känns det som om jag skulle kunna öka farten för min kondition klarar av det, men mina ben däremot sätter stopp! varför??? :O Vill ju inte stoppas för att benen får äcklig mjölksyra! De är konditionen som ska sättas på prov :(.
Har testat och kört lite styrketräning på benen efter jag har varit ute och sprungit nåra gånger men de känns bara som om de blir sämre till nästa gång jag springer -.-'! Kanske jag inte vilar benen tillräckligt? :S men de fick typ vila 32 timmar!! Dålig återhämtning? 
Asså mjölksyra uppstår ju när musklerna inte får tillräckligt med syre...så dålig syreupptagning? :s:p haha xD Ja, du...jag kan ju spekulera kring allt men.. de är väl bara och stå ut och hoppas att det blir bättre.

Skitsamma, går ut ikväll och springer igen och 
hoppas på att jag slipper mjölksyran i början efter typ bara 3 minuter-.-

TJA DÅ! :)))


 Min söta hund! :)<33

Run for your life!!! ^^

Tjaa där. DeT ÄR AUGUSTI! Känn på den. Hemskt egentligen... börjar skolan den 23...tror ja :P Men rätt sent ändå att börja skolan tycker ja :) de e bra (om de nu stämmer dvs) x)

hsh, nu har jag just tagit en dusch och sen efter 12 blir det stan.. sen ikväll blir det ut o springa igen.
Ska va med på midnattsloppet.. asså de är bara 2.1km typ men att springa fort hela tiden är svårare än vad man tror. Vill komma i mål vid 8minuter. Har en vecka på mej, haha, nästa lördag springer jag! :D Har typ en minut jag måste ta bort från nuvarande tiden ungefär... haha, rimligt? troligt? möjligt? vettefan :P Men försöka kan man ju alltid. Om jag springer lördag(idag)... söndag, måndag, tidag, onsdag, torsdag, vila fredag..tävla lördag. Då måste jag minska med 10sek varje gång.... Går de? :p jag tror på det iallafall, och då går det förhoppningsvis:) Äta massa godis gör nog susen :DDDDD ,höm.. aaa:)

Hävaa najs däj.


Carro, Jessica, jag och nattis i tilt.
jag kollar ner som vanligt -.-





RSS 2.0