Tredje gången gilt!

Då var man utskriven från cybergymnasiet, och inskriven på Norra Real.
Har bara ett ord för cyber...KATASTROF. Börja aldrig där, vad ni än gör.

Jag hoppas nu att Norra Real är den skola som är bäst för mig. De har ett bra rykte som jag hoppas att de lever upp till :)
Jag börjar på måndag. Det blir den fjärde klassen för gymnasiet och tredje skolan på drygt en månad. Galet. Detta måste, verkligen MÅSTE vara rätt nu!!

Herre min gud.

Jag säger bara det... HERRE MIN GUD.

@train

Är nu på tåget påväg till skolan. Idag har jag svenska och människans språk tror jag :) sedan vid 13-tiden (?) ska jag iväg till europahuset på den internationella språkdagen, ska bli intressant och se vad det är för skoj :)

Tråk-tisdag! :)

Den hederliga och föralltid återkommande tråk-tisdagen måste som alla andra dagar genomlidas!!

Nej, nu ska jag inte vara så vild o våldsam! :) Om jag ska vara ärlig har denna tisdag faktiskt varit helt ok, hör och häpna!  Jag har inte ens reflekterat över att det faktiskt är tisdag idag.

Apropå dagar, visst är det den 25 idag..? inte för att det spelar någon större roll för mig som inte får lön, men trääävligt ändå tycker jag! :)
Snart får jag dock mitt första studiebidrag iallafall, ännu trevligare! :D Den 30:e (?) om jag inte missminner mig.
Ska bli skönt att ha lite egna cash! ^^
 
Förresten, jag kan ju passa på att berätta om den nya skolan nu lite kort.
Den är bra, en aning flummig, men bra ändå. Jag menar, man verkar få göra lite som man vill. Exempelvis så får man ta första bästa skåpet som man hittar (OM man hittar något vill säga, har fortfarande inte hittat ett ledigt).
Allt verkar dels väldigt slappt om jag får säga det själv. SKÖÖÖNT, kan man tycka, men såklart har ju även det sina baksidor :) menmen...^^
Lärarna är också relativt speciella måste jag medge. Dock får man aldrig en tråkig stund med matteläraren iallafall.....om man säger så.. ;)
Sedan blev jag väldigt förvånad och paff när jag kom till matsalen. Man fick inte lägga upp maten själv, utan mattanterna hällde upp maten åt en. De öste på med mat tills man sa stopp......märkte jag  :P

Men tjaa.....jag tror jag inte att det finns något gymnasium som är helt perfekt, så skolan duger liksom. Jag tror att jag med tiden kommer att trivas bra där iallafall, när jag har kommit in i rutinerna och miljön o sådär :)

Människorna på cyber är iallafall snälla...det känns som om man tillåts att vara annorlunda där på nåt vis.
Nu de första dagarna har jag hängt ihop med en trevlig liten filur, Lisel. Jag har lärt känna henne rätt så bra på bara två dagar faktiskt, resten av klassen kommer jag antagligen lära känna bättre med tiden.... :)

Men i övrigt så tror jag att mitt skolbyte var rätt val för mig...hittills känns det så iallafall. 
Ajjaa, ahora voy a comer! ^^
 
Ha de goottt! :)
 
 
 
 
 

Ny vecka - ny skola - nya möjligheter!

 
 
 

Sabbatsdagen idag, folks!

Hur spenderar ni denna fagra söndag mina vänner? :)
Själv sitter jag o käkar spaghettiringar, väldigt längesedan måste jag säga! Får flashbacks faktiskt! :))

Hursomhelst, idag händer väl inte så mycket direkt. Jag har ju inga läxor eller dylikt då jag börjar i den nya skolan imorgon. Blir väl visserligen plugg som jag måste komma ikapp med i den nya klassen senare skulle jag tippa.

Men jag har iallafall inga planer för dagen, men ikväll blir det iväg på ett hejdå-adjö-fika(?) Min kusin flyttar nämligen till Shanghai och är borta i två år...så vi ska väl ta avsked och säga farvääl. Okej, det där lät väldigt dramatiskt :) but true though.. 
 
Såg förresten att Chris Brown kommer till Sverige den 19 november! Jag fick ju inga biljetter till Justin Bieber (fortfarande ledsen...wäää ;) Men kanske ska man gå på Chris då iallafall? :)
 
 
                       
  
 
 
 

Saturday!

Vad gör ni en sånhär trevlig o regnig lördag?
Själv ska jag nu iväg på 40-årsfirande! ;)

Men ni får ha en helbra toppenfin dag, för det ska jag ha!
 

byebye UBG!

Sitter i skolan nu, sista dagen i UBG. På måndag blir det cyber..känns faktiskt konstigt men samtidigt bra på något vis.

Idag ska jag iallafall lämna tillbaka böcker, skåpet osv...sen är det byebye UBG.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik i väntan på att Carro ska sluta. Sen ska jag sällskapa henne till lunchen. FREDAG idag också, yyyber skönt! veckan har verkligen gått fort, ellerhur?:)

Skriver senare, i guess! ;)

Cybergymnasiet here i come!

Japp, precis som rubriken lyder så byter jag nu skola till Cyber. Det var ett otroligt snabbt och spontant beslut men jag tror att det var rätt ändå. 
Jag kom dit imorse och pratade med SYV, hon skrev in mig på Humanistiska linjen. Sedan åkte jag hem igen till UBG och skrev ut mig från min samhällsklass.  
 
Jag vet att jag har varit väldigt velig gällande gymnasievalet redan från början. Jag började ju i sam-media, sedan böt jag till ren samhäll och nu humanistiskt. Men jag gillar språk...och jag tror det blir bra.
Jag får se hur det är när jag börjar där på måndag! :) späännandääää!
 
 

Schooool

Nu; skoolaan!

ps. its tuesday..and u know what i think about tuesdayys?? riight?? ;)))

Tänk på avståndet mellan vagn och plattform när du stiger av!

Ni lite mer klipska och smarta individer där ute har nog lyckats lista ut var jag befinner mig. Ja, just det! På ett tåg. Men inte vilket tåg som helst, utan pendeltåget.. dadadam!
 
Det är måndag så jag ska träna, därför befinner jag mig på detta förträffliga transportmedel denna ljuva eftermiddag. Jag är dock inte ensam om att välja denna tidpunkt för att joina tåget, hela vagnen är packad för att vara helt uppriktig. 

Jag har reflekterat över en ganska intressant och lustig sak faktiskt. Ju längre in i veckan man kommer desto färre folk är det på tågen, har ni tänkt på det? Det är som om veckan tappar folk för varje dag som går. Antagligen så tröttnar folk och blir "sjuka".... ^^
 
men ja, idag blir det träning. Ser minsann fram emot det, jag som inte tränat på 1 1/2 vecka nu
 

Skolan

Tjollahopp!

Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli tio, då naturkunskapen börjar. Fråga mig inte varför jag är här så tidigt... det är en helt annan historia ;)

Men hur som haver, idag är det måndag. Tro det eller ej men jag är ingen måndags-hatare. Måndag är okej, måndag är snäll, man har just haft helg så man är kvar lite i helgtänket, om ni förstår vad jag menar.. x)
Tisdagar däremot ...ojojojOJ. Den värsta dagen på hela veckan...man har varken helgtänket kvar och helgen är sååå långt borta som den bara kan.

Nu ska jag inte sitta och bedöma alla veckans dagar, så kul ska vi inte ha.

Meen jag antar att jag har kommit igång med bloggandet en aning nu..

 

2012-09-16

Först och främst:
HEEEEEEEEEEJ!
Det var ju ett tag sen. Jag såg nu när jag loggade in på blogg.se att de ändrat design här, wööw. Blev lite inspirerad och började exprimentera med stilmallarna osv..men herregud vad alla siffror och onödiga krumilurer ska förvirra en!
Jag gav tillslut upp och ja, ni ser själva resultatet... Mycket *host* vackert.

Är det någon idé att jag säger att jag ska försöka uppdatera mer? Eller ska jag fortsätta ge löfte om det och uppdatera igen om ett halvår och ursäkta mig som vanligt? :)) varför ändra på en nedärvd sed liksom?

Här sitter jag och känner mig lite mystisk....
RSS 2.0